SilcSkin™ Decollette Pad

 

Wordt u ’s ochtends wakker met rimpels op uw borst en decolleté?

SilcSkin pads voorkomen, verminderen & verwijderen rimpels

Vrouwen die op hun zij slapen, zullen wakker worden met diepe rimpels en plooien op hun borst/decolleté. Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag, maar na een tijdje zullen de rimpels langzaam aan dieper en opvallender worden voor jezelf en anderen.

SilcSkin is een medisch verantwoord zelfklevend gelpad welke op de borst gedragen wordt tijdens het slapen of uitrusten.

Gebruikmakend van een ultra-licht gelpad, kan SilcSkin u de rimpelvrije borst/decolleté teruggeven die u eens had. De SilcSkin hartvormige gelpad voorkomt dat bestaande lijnen dieper worden of dat er nieuwe ontstaan wanneer u op uw zij slaapt, aldus een perfecte oplossing. U heeft direct resultaat en zult versteld staan van de verbluffende resultaten.

  • Zelfklevende laag is medisch getest en huidvriendelijk
  • Laat geen sporen na
  • Is gemakkelijk aan te brengen en “pijnloos” te verwijderen
  • Duurzaam product
  • Duidelijke en uitgebreide gebruiksaanwijzing
  • Niet geschikt voor een gevoelige huid

Het anti-rimpel gelpad is elke nacht te gebruiken!

Levensduur

Afhankelijk van huidtype en transpiratiegraad bedraagt de kleefduur ± 6 weken.

U kunt het gelpad ook met tussenpozen gebruiken, dus bijvoorbeeld alleen wanneer u weet dat u kleding gaat dragen met een laag decolleté. Gemiddeld kunt het gelpad 45 keer gebruiken.

De kleefkracht is niet oneindig, door het schoonmaken, resten van crèmes en oliën verliest de kleefstof op den duur haar werking.

Veilig product

SilcSkin heeft veel zorg aan het product besteed en een veilig product op de mark gebracht. Het gepatenteerde zelfklevende materiaal is succesvol getest op vele huidtypes en vrouwen met varierende leeftijd van 22 tot 62 jaar.

De hypoallergenen pads, gemaakt van 100% medische kwaliteit siliconen, zijn geschikt voor de zeer gevoelige huid.
Ze zijn niet alleen geschikt voor elke huidtype, maar ze bevatten tevens helende eigenschappen die bijvoorbeeld littekens en striae helpen te verminderen. De SilcSkin pads zijn makkelijk in gebruik, zijn zacht en comfortabel om te dragen tijdens het ontspannen, liggen of slapen. Ze zijn circa 20 – 30 dagen steeds opnieuw te gebruiken.