Bodysculptor exCell+

Bodysculptor is een moderne en efficiënte afslankingstechniek die uit Frankrijk naar hiertoe overgewaaid is.
Deze revolutionaire afslankingsmethode ontving de prijs als beste afslankingsmethode uitgereikt door de internationale
pers.

Eigen ervaring:
Na reeds enkele jarer ervaring in mijn praktijk met de Bodysculptor kan ik als kinésitherapeute alleen nog meer mensen
overtuigen deze behandeling te testen.

De bodysculptor ideaal ter afslanking en versteviging maar tevens op medisch vlak bijzonder geschikt voor :

 • Vermindering van vetmassa rond orgaanweefsel
 • Goed voor artrose problemen (bloedsomloop stimulerend)
 • Cholesterolverlagend
 • Verzacht chronische rugproblemen
 • Fibromialgie (spierpijnen, drukpijnlijke punten, stijfheid, vermoeidheid)
  Door de lichte warmte en drainage ontspannen de spieren zich en kunnen zo herstellen
 • Ter behandeling van psychische stress en lichamelijke spierspanning

Wat doet de Bodysculptor exCell+ ?

De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven (ELF of extreme low frequency, < 100Hz) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam.
Bodysulptor exCell+ laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen. De specifieke golflengte van de Bodysculptor stimuleert het biologische mechanisme van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem (lipolyse). De opgestapelde vetzuren onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (adipocyten) worden – door de werking van de bio-magnetische golven van de Bodysculptor – vrijgemaakt, afgescheiden en verwijdert met een ontzwelling van de vetcel tot gevolg.
Dit eliminatieproces wordt versnelt door een doeltreffende drainage door micro-pressie, die tijdens de behandeling plaatsvindt.

Zo bekomt men progressief een specifieke reductie van de lichamelijke vetmassa ter hoogte van de behandelde zones en eveneens significante effecten op de niet behandelde delen. Geleidelijk aan verminderen de lokale vetophopingen, met een “ sculptuur effect “ van het silhouet als gevolg :

 • selectieve vermindering van vetweefsel door activering van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem
 • stevigere huid door stimulatie van de huidcellen (keratinocyten)
 • vermindering van cellulitis

Resultaten van medische studies hebben kunnen aantonen dat de Bodysculptor exCell+ eveneens een positief effect heeft op de lipiden die abnormaal rond de ingewanden of in de spieren worden geaccumuleerd, wat het apparaat een gunstige rol toebedeelt in het domein van de gezondheid.
Daarenboven gaan de stimulerende eigenschappen van de Bodysculptor exCell + gepaard met een duidelijke gewaarwording van spierontspanning en werken een verbetering van het algemeen welzijnsgevoel in de hand.

Bodysculptor exCell+ in praktijk

De Bodysculptor exCell+ bestaat uit een apparaat verbonden met twee laarzen verbonden met een buikgordel, twee singels voor de armen en een kinstuk waarin de micro-compressie en de electroden voor bio-magnetische golven verwerkt zitten.

 

  

Gewaarwording tijdens een behandeling?

 • zachte warmte vergezeld van lichte transpiratie
 • quasi algemene slaperigheid
 • relaxerend gevoel, ontspannende actie op spiervezels

BodySculptor:  voor welke lichaamszones?

De Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones tegelijkertijd.
nl. taille, heupen, dijen, kuiten, knieën, armen , kin en gelaat.

Kan deze techniek een oplossing bieden voor verslapte huid ?

Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen …
Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek.
Een medische studie verricht op 22 vrouwen, die een kuur van 12 behandelingen met de BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden en bij 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

Voor wie?

Dit is de oplossing om af te slanken op alle lichaamszones. Het is uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen.
Op leeftijd staat geen grens, er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor mensen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Contra – indicaties

 • zwangerschap
 • dragers van een pacemaker
 • personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren
 • personen met een ernstige ziekte moeten huisarts consulteren
 • diepe veneuze trombose
 • infecties thv bloed- en lymfevaten
 • zware hartinsufficiëntie
 • hemofilie

Welke resultaten kan men verwachten ?

Het gemiddeld verlies van centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog significant centimeterverlies is!
Dit is de oplossing om af te slanken.

Als therapeute bekijk ik ieder persoon afzonderlijk en stel een pakket samen op maat van de behoefte van de patient/klant.

Uw droomlichaam binnen bereik !
Gemiddeld 2 kledijmaten op 12 beurten !

Een behandelende kuur van 12 beurten van 60 minuten

Een tradionele kuur: 2 sessies/week
Een express-kuur: dagelijks

12 beurten 595 €

HLN - Nina artikel

Lymfendrainage

compressietherapie